Introductie.
Welkom op de site van Kobalt Fotografie.

Mijn naam is Henk Ganzeboom

Veelzijdigheid en creativiteit is mijn kenmerk.
Op deze website presenteer ik u een kleine selectie van mijn werk. Via de knoppen hiernaast, kunt u een kijkje nemen.

Wilt u meer informatie of een afspraak?
Bel of mail me!

Project Jormunganra – Dark to Light

Samen met Patrick van Raalten werk ik de komende tijd aan het Project Jormunganra – Dark to light.
Een kunstproject waarin we een reis maken van de duisternis naar het licht.
Je kunt hier de trailer bekijken en hier de website van het project.

Eenzame plekken in Nederland

Eenzame plekken in Nederland? Het is bijna niet voor te stellen dat er in ons kleine en hectische land plekken zijn waar het nog stil en eenzaam is. Je hoeft er vaak niet eens ver voor te rijden en de meeste plaatsen zijn, zeker te voet, goed bereikbaar.

In mijn nieuwe boek “Eenzame Plekken in Nederland” neem ik je mee naar afgelegen moerassen, bosgebieden, zandverstuivingen, polders, grafheuvels en historische plaatsen als het Ambonezenbosje in de Carel Coenraadpolder. Je komt onder de reusachtige Van Brienenoordbrug te staan en ervaart de eenzaamheid van een industrieterrein, je bezoekt nooit gebruikte bouwwerken zoals een NS-station in de polder bij Lelystad en ik laat je dolen langs rietvelden en dijken. Het boek is in iedere boekhandel te koop of te bestellen via internet. Prijs: € 24,95; 255 pagina’s dik met 122 foto’s. ISBN: 9789055993185

f Bezoek de Facebook-pagina

Video
In opdracht van bedrijven, kunstenaars, muzikanten en organisaties maak ik videofilms. U kunt een aantal van deze films hier bekijken.

Het geheim van Fort Vuren
Iedere derde zaterdag van de maand is er een gezellig kunstcafe op Fort Vuren bij Gorinchem. Bij iedere bijeenkomst portreteer ik een van de deelnemers aan de hand van een geheim dat hij/zij met mij deelt. Het geheim wordt onderdeel van de portretfoto. Uiteindelijk is het de bedoeling de foto’s te bundelen in een boek. U kunt hier de tot nu toe gemaakte portretten bekijken.

Ontdek spirituele locaties in Nederland.
Mijn boek "Spirituele plekken in Nederland" (ISBN 90 5599 191 0) staat boordevol foto's over bijzondere en spirituele plekken in Nederland. Aan de hand van een routebeschrijving kunt u deze plaatsen bezoeken en ervaren. De begeleidende teksten beschrijven de sfeer en energie die er zijn te vinden. Het boek is in de boekhandel verkrijgbaar.

f Bezoek de Facebook-pagina